LINKS


 

 

 

 

 

 

Gratis offerte aanvraag de mollenvangers

 

indien u eindelijk verlost wil zijn van die toch wel vervelende molletjes in uw tuin maak dan gebruik van onderstaande invulstrook en zet de eerste stap naar een molvrij grasperk.

1) Vul onderstaand formulier in met de nodige gegevens en klik op verzenden.
2) U krijgt een klein bedankt venstertje.

Voor verklarende uitleg over de prijsopgave , kijk onder het aanvraag formulier.

Naam
Voornaam
Straat en huisnr.
Postnr. en gemeente
Telefoonnr. of GSM
E-mail adres
Perceelgrootte in m²

Tuin toegankelijkheid
vul in:
     VRIJ of NIET VRIJ

 

 

                              Privacyverklaring GDPR 2018

 

Verklarende uitleg voor de prijsopgaven

Onze vrijblijvende prijsopgave zal twee prijzen bevatten namelijk die van:
het “jaarcontract” en deze van de “enkelvoudige opdracht”.

Jaarcontracten worden sterk aangeraden indien uw tuin zich aan de grachtkant, weiland, boskant,... bevind. Hierbij wordt uw tuin door ons heel het jaar molvrij gehouden.

Enkelvoudige opdrachten zijn opdrachten waarin u een korte periode gebruik maakt van onze diensten, juist genoeg om uw tuin molvrij te maken met een garantieperiode achteraf, nadien is er geen nazorg voorzien, wordt vooral gebruikt in woonwijken e.d.

Daar we enkel werken in de provincie Antwerpen en er toch veel vraag van verderaf is naar onze diensten hebben we als surplus de demonstratieopdracht in het leven geroepen. Hierbij komen we eenmalig tot bij u om de nodige vallen te zetten terwijl we u leren hoe u in de toekomst, op een succesvolle manier uzelf kan behelpen tegen de mollen.

Indien u na het ontvangen van uw offerte nog met prangende vragen zit of een afspraak wil, blijf dan niet met de molshopen zitten en mail of bel ons gerust.
Maak van uw tuin of weiland terug een groene oase zonder vervelende molshopen en stuur ons onderstaande invulstrook toe.

 

Mollenvanger van Antwerpen